Stichting Hart Rijders

Wij houden van fietsen! Zowel actief als passief. Het liefst hard, maar vooral met het ons hart! Een hart voor kinderen welteverstaan.

Hart rijders is een jonge organisatie die de hobby van vele mensen combineert met het onder de aandacht brengen van goede doelen. Hierbij richten we ons met name op stichtingen die zich inzetten voor de allerkleinsten in onze samenleving. In een welvarend land als Nederland heeft ieder kind het recht op een zorgeloze jeugd. Helaas is dit niet het geval en zijn er nog steeds kinderen die niet onbezorgd kind kunnen zijn. Of dit nu door een gedragsstoornis, een handicap of wat voor reden dan ook komt, wij willen ervoor zorgen dat juist deze kinderen hun zorgen (voor even) achter zich kunnen laten. Daarom hebben wij besloten ons dit jaar in te zetten voor Stichting Heppie. Deze stichting verzorgt vakanties voor die kinderen in Nederland die nooit op vakantie kunnen gaan. Vaak kinderen die door hun dagelijkse problemen juist een fijne tijd heel goed kunnen gebruiken.

Door middel van verschillende initiatieven willen wij dit goede doel onder de aandacht brengen en voor zoveel mogelijk kinderen een mooie vakantie mogelijk maken. Eén daarvan is onze jaarlijkse sponsortocht. Dit jaar is deze op 3 juni jongsleden door verschillende hart rijders, onder erbarmelijke omstandigheden verreden. Hiermee is  € 1034 opgehaald, geschonken door onze sponsors, zowel bedrijven als particulieren. Omdat alles volledig op vrijwillige basis plaats vindt zal dit bedrag in zijn geheel geschonken worden aan Stichting Heppie. Wij danken iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Overhandiging cheque aan hotel Heppie

Hartrijders Mierlo fietsen ruim 1000 voor Heppie bij elkaar!

In de toekomst zullen wij nog vele initiatieven opstarten om het goede doel te promoten. Wil je de op de hoogte blijven? Ga dan naar onze facebookpagina (facebook.com/hartrijders) en ‘like’ ons of volg ons op twitter (@hartrijders). Wil jij ook deelnemen aan een evenement van hart rijders, neem dan contact met ons op. Momenteel wordt er nog gebrainstormd over de website, deze wordt momenteel gebruikt voor een tourpoule. Maar zal in de loop van dit jaar gerealiseerd worden.